Over Brazzy Bakers

Over de Bakkerij

Net als uit elke bakkerij komen uit de bakker van de Brazzy Bakers de heerlijkste geuren. Maar waar een gewone bakkerij ophoudt, begint bij Brazzy het laboratorium. Hier wordt naar hartenlust geëxperimenteerd, getest en geanalyseerd. En dan vaak weer opnieuw. Want met één test zijn er natuurlijk nog niet, het moet telkens beter. Wat is de beste temperatuur om deze producten op te bakken, en voor hoelang? Omdat we producten maken die anders zijn, dan de standaard bakkerijproducten, is dat nog een hele klus!

Heb jij nog een product dat je graag terugziet? Laat het ze weten, dan kijken ze er graag naar.

Over de Brazzy Bakers

Roel van Dam is gestart met Brazzy Bakers. Met een lange werkervaring in de Sport en Dieetvoeding repen industrie heeft hij zich altijd gericht op innovatieve producten en een projectmatige aanpak.

In deze wereld kunnen lekkere dingen als koekjes en chocolade een stuk gezonder. Met bijvoorbeeld minder suiker. Maar toch moeten ze vooral lekker blijven. Daar heb je een avontuurlijke en vindingrijke geest voor nodig. Die heeft het team: samen kunnen ze veel aan. Waar de een op zoek gaat naar nieuwe ingrediënten, gaat de andere al snel in de keuken wat recepten testen. En dan komt de volgende binnen die op de fiets bedacht heeft: ‘dat zou nog eens een mooi nieuw product zijn’ en kunnen ze aan de slag met nog een nieuw project.

Hou Brazzy Bakers dus in de gaten, want er komen nog veel meer lekkere producten aan!