Brazzy Bakers – de start

Brazzy Bakers… Waarom zijn we begonnen met Brazzy Bakers? Goede vraag. Eigenlijk gewoon omdat we iets wilden doen wat we nog niet op de markt zagen. In ieder geval niet op deze manier. We wilden niet zomaar volgen wat iedereen al doet niet de zoveelste dadelreep met eiwitten, maar wat innovatievere producten voeren om mee te beginnen.

Daarmee hebben we het onszelf niet makkelijk gemaakt! Maar dat maakt niet uit, want we hebben er plezier in dingen uit te proberen, paden te gaan die niet iedereen neemt. Je moet soms wel even door wat prikkelstruiken zien heen te komen, maar je komt soms op de mooiste plekken die je anders nooit gevonden had (en soms in een donker steegje maar dan draai je snel om).

We zijn ondertussen al veel testen verder en hebben de eerste producties gedaan. En van daar uit zijn we nu verder aan het optimaliseren. Zo kunnen we onze koeken nog beter krijgen. We draaien aan de knoppen zoals temperatuur, mengtijden, baktijden… noem maar op.

We hopen dat jij ons blijft volgen en stellen je feedback altijd op prijs! Ben je op zoek naar iets specifieks in het assortiment? Laat het ons weten!

Heel veel groeten,

De Brazzy Bakers!

Delen
Delen
Delen
Delen